Svar

Hvordan forstærker jeg svagt signal på trådløs internet?


Jeg har tilsyneladende for stor afstand mellem Home Box og PC til at nettet på PC'en kører tilfredsstillende.

Hvad kan jeg gøre for at forstærke signalet?

Det er ikke en løsning at flytte om mhb. på at mindske den fysiske afstand mellem Home Box og PC'en, ligesom jeg heller ikke vil trække et laaaaaangt kabel hen til PC'en.

Jeg tænker, at der må findes en trådløs løsning. Har læst om Linksys RE1000, men ved jo ikke om den vil virke sammen med TDC's Home Box.

Anyone? En løsning på problemet er meget kærkommen Glad humørikon

icon

Bedste svar af BrianHHansen 13 juni 2014, 19:20

Først det lidt tekniske: En Switch er en dims der sørger for at dit netværks signal bliver delt ud til flere netværksstik (Lige som de, mener der er 4, gule stik du har bag på Homebox. Det er faktisk en Switch der er bygget ind i din homeboks)Et eksempel er denne: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-es-105a-v2-id-7446288.aspx den har 5 porte, den findes også i en 8 ports her: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-es-105a-v2-id-7446288.aspx Det er dog kun 100 Mbit switche (hver port er 100 mbit). De kan oså fåes i Gigabit (hver port er 1000 Mbit) her f.eks.: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-gs-108b-v2-id-6779959.aspx De typer her er de nemmeste at gå til. Der er ikke noget der skal sættes op (Hvis man ser bort fra at der skal sættes en strømforsyning i stikkontakten, og i switchen Glad humørikon ) De virker "out of the box"Man kan også få de mere avancerede switche. Som denne type jeg har: http://www.edbpriser.dk/switch/netgear-prosafe-gs108tv2-8-port-gigabit-smart-switch-id-4876528.aspx?q=netgear+gs108 Disse avancerede switche kan så sættes op til at prioritere en bestemt type trafik (Video streaming osv.)Der findes også langt mere avencerede switche fra f.eks. Cicsco, men de ligger fra 5 - 7000 Kr. og op (Uden moms!)Se original

6 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +5
Først. Hvis du er i udkanten af dit dækningsområde, er der forskellige måder at klare det på.

1. Med en range extender(som var dit forslag med linksys RE1000): Fordel er at der ikke skal ledning til. desuden rimelig nemt at sætte op. Ulemer: Extendern kan aldrig blive bedre, end styrken på det signal den modtager i første omgang, og den udvider pingtider (hvis man vil spille online) betydelig! (Signalet skal gennem 2 trådløse enheder, og omformes i hver). Hvis der er mange trådløse netværk hvor man bor, kan det gøre ting værre, da der ikke er fri frekvenser.

2. Træk en netledning og sæt et accesspoint på ledningen. Fordele: Det er hurtigere end en extender. Der er kortere ping tider. Ulemper: Der skal trækkes ledning, og der kan være problemer med at finde en kanal der er fri, hvis man bor i et tæt befolket område.

Her skal indskydes af trådløs netvær ikke er de vises sten. Tværtimod. Trådløs netværk er den mest usikre, ustabile, og langsomme måde at transportere data.

3. En ledning der er lang: Fordele (Hvis ledning er under 180 m lang, der er maksimale længde på en netledning) Ingen forstyrelse af signalet. Driftsikker. Stabil. Sikker (Svær at aflytte). Hurtig. Korte pingtider. Ulemper: Der skal trækkes en ledning.

Hej Brian

Tusind tak for svarGlad humørikon
Et accesspoint, kunne det være sådan en fætter her: http://www.proshop.dk/Netvaerk-traadloes-access-point-og-bro/Ubiquiti-UniFi-Access-Point-2.4-GHz-2423709.html

Er der nogle egenskaber, værdier eller lign jeg skal være opmærksom på?

Det lyder på dine beskrivelser som det bedre kompromis at trække ledning hen til et accesspoint.

Omdømme 6
Badge +5
Nemlig. Det er sådan en fyr. Glad humørikon Kender ikke det fabrikat. Arbejder mest med Cisco Accesspoints. men det er nok at skyde gråspurve med kanoner (For dyre, og for avancerede Blinkende humørikon ). 

Ellers er det måske en løsning at trække den ledning lidt længere og så placere en Switch , så har du pludselig 5-8 porte med god kvalitet. Herhjemme er min forbindelse: modem fra TDC -> Mit router -> Hovedswitch -> Stue Switch (Alt fra min router og ud er Gigabit).

Hovedswitch leverer net til følgende: Min Stationære (2 netkort) , 2 NAS'er, Trådløs Accesspoint, og selvfølgelig til stue switch. På stueswitchen sidder: Smart TV, PS3,Mediacenter,BD afspiller, HDD optager, Min bærbare hvis der er meget data der skal overføres. (Ellers er min bærbare til normal surf også på trådløs Glad humørikon ). På den måde kan jeg streame Netflix, Billeder osv. på mit TV UDEN hak.

Hvis det er muligt. Undgå trådløs, hvis du skal trække andet end din Mobil/tablet/PC til normal surfing (f.eks. Spille spil online, Streame Netflix, HBO osv.). Læg lidt tid og arbejde i at trække ledningen (Herhjemme tog det mig ½ time at bore huller, og trække ledning). Det kan betale sig Glad humørikon

Jeg er desværre nødt til at få det bøjet i neon :-/

Aner ikke hvad en switch er og hvad den gør som et trådløst accesspoint ikke kan gøre. Prøv at smide et link til en switch.

Det virker dog som en sprød opsætning du selv har hjemme Glad humørikon

Omdømme 6
Badge +5
Først det lidt tekniske: En Switch er en dims der sørger for at dit netværks signal bliver delt ud til flere netværksstik (Lige som de, mener der er 4, gule stik du har bag på Homebox. Det er faktisk en Switch der er bygget ind i din homeboks)

Et eksempel er denne: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-es-105a-v2-id-7446288.aspx den har 5 porte, den findes også i en 8 ports her: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-es-105a-v2-id-7446288.aspx Det er dog kun 100 Mbit switche (hver port er 100 mbit). De kan oså fåes i Gigabit (hver port er 1000 Mbit) her f.eks.: http://www.edbpriser.dk/switch/zyxel-gs-108b-v2-id-6779959.aspx De typer her er de nemmeste at gå til. Der er ikke noget der skal sættes op (Hvis man ser bort fra at der skal sættes en strømforsyning i stikkontakten, og i switchen Glad humørikon ) De virker "out of the box"

Man kan også få de mere avancerede switche. Som denne type jeg har: http://www.edbpriser.dk/switch/netgear-prosafe-gs108tv2-8-port-gigabit-smart-switch-id-4876528.aspx?q=netgear+gs108 Disse avancerede switche kan så sættes op til at prioritere en bestemt type trafik (Video streaming osv.)

Der findes også langt mere avencerede switche fra f.eks. Cicsco, men de ligger fra 5 - 7000 Kr. og op (Uden moms!)

Fedt, mange tak for svar Glad humørikon

Så har jeg noget at gå i gang med!

Besvar