Fejl ved installation af TDC Sikkerhedspakke på helt ny PC m. WIn 8.1


Jeg har åprøvet at installere sikkerhedspakken på en helt ny i brugtaget PC m. WIN 8.1, men får denne fejlemeddelse i efter indtastning af abonnementsnøglen til sikkerhedspakken:

"Systemdatoen er forkert, eller dit rodcertifikat er forældet. Kontroller systemdatoen, og går til Windows Update for at sikre, at du har de nyeste Windows-rodcertifikater"

Lidt underlig fejl når PC'en er helt ny startet 🙂 - nogen der har været udsat for samme problemstilling og hvilken løsning fik I.???


3 Kommentarer

Omdømme 6
Badge +5
Har du kigget på din dato på din PC? Det plejer at være det der er galt.

Når det er en nyudpakket PC, kan man ikke være sikker på at dato passer. Dette gælder især bærbare, da de bliver opbevaret uden batteri i. Hvis din dato/tid er mere end 24 timer foran eller bagved aktuel tid, kan det medføre fejlen.

Mange tak for svaret, men datoen står med den korrekte dato og tid. Så nu ved jeg umiddelbart ikke hvad der gør fejlen.

Omdømme 1
Hej.

En mulig årsag kan være manglende opdatering af computeren, fordi den har stået på et lager og derfor ikke har kørt Windows Update med de nyeste opdaterede rodcertifikater. Prøv at køre Windows Update manuelt, og se også efter om der ligger nogle valgfri opdateringer, der omhandler rodcertifikater.

Hvis installationsfilen til sikkerhedspakken ikke er hentet for nylig, så prøv at hente den igen. Det kan også være forældede oplysninger i installationsfilen. Fejlen kan dog også ligge hos TDC, men så må andre brugere også få samme problem.

Besvar