Spørgsmål

dårlig forbindelse i huset


Hej vores net via telefonstikket bliver dårligere og dårligere selv om man sidder ved siden af og der kun er en enhed på så er det virkelig langsom. Og det såkaldet kundeservice siger der ikke er fejl på vores forbindelse. Kan en TP link hjælpe og hvordan tilslutter man den. Eller er det bedre at bruge de boostere der er hos you see? 


3 Kommentarer

Omdømme 7
Badge +7

Extendere hjælper på rækkevidde, men ikke på hastighed. DSL er ikke det bedste der kan bruges, her på adressen kan der Max leveres 20 Mbit, hvilket er totalt ubrugeligt.

Hvis vi sidder tæt på er der feks signal på tre men går vi to meter væk er der kun en på signal så tænker om en booster kan hjælpe ved godt det ikke hjælpe på hastigheden men det er ikke et problem men mere at signalet er så ustabil selv om man er tæt på og går man id af rummet så er signalet nærmest helt væk og vi må bruge data 

Omdømme 7
Badge +7

En extender/AP vil hjælpe på rækkevidden, men inden, så kontakt You See og få set på hvad problemet er, der bør og skal være nok signal til at dække mere end det du beskriver.

Besvar