Chromecast - og AP Isolation?


  • Deltager
  • 0 kommentarer
Hej,

jeg har netop anskaffet mig en Google Chromecast, som vist fungerer ved at sætte sig "mellem" netværk og computeren, så man kobler på sin chromecast, som så videreformidler. Jeg kan dog ikke se mit netværk via Google Chromecast, og en support-søgning indikerer at det kan være noget med AP Isolation?

https://support.google.com/chromecast/answer/3213084

Er det aktivt på TDC router, og kan det slås fra?


13 Kommentarer

Her i vores familie har vi også anskaffet os en Chromecast! Jeg har det helt samme problem. Hvordan slås det fra, TDC?

Jeg har også lige købt en Chromecast og kan heller ikke forbinde til mit TDC home duo. Mit gæt var også at det er problemer med wifi setup på routeren Trist humørikon - Er med på en lytter for forslag her...

Jeg har fået Chromecast til at virke på mit TDC netværk. Jeg kunne ikke få donglen til at connecte til mit TDC AP via setup på min android telefon. Men det virkede uden problemer da jeg brugte min laptop til at forbinde. Det er altså muligt at få Chromecast til at virke på med et almindeligt TDC Sagecom ADSL modem/router.

Mit virkede fint i nogle dage hvor vi ikke har brugt vores TDC TV. På et tidspunkt ville vi gerne se noget fjernsyn, og da vi skiftede HDMI over på TDC boksen var der bare nogle blå skyer eller sådan noget.

Jeg genstartede boksen og så virkede fjernsynet igen, men lige siden har vores Chromecast ikke kunne forbinde til WiFi.

Jeg så der var én på Stack Exchange (http://superuser.com/questions/683248/cant-get-chromecast-to-connect-to-my-wifi-i-have-an-actiontec-q1000) der i forbindelse med en anden router havde samme problem. Så bemærkede jeg, at der var en der foreslog at han forwardede 3 porte, som åbenbart er dem, den skal bruge UPnP til at aktivere.

"check the Traffic In and Traffic Out boxes for DirectX, Direct TV STB 1, Direct TV STB 2, and Direct TV STB 3"

 

Det kunne vel ikke tilfældigvis være fordi TDC TV optager de porte Chromecasten skal bruge?

Har samme problem - og meget peger på AP-isolation. MEN jeg kan ikke finde det, når jeg logger ind i min sagem router..?

Omdømme 4
Badge +1
Hej

AP-isolation er IKKE aktiveret på homeboxen. AP-isolation virker på den måde at trådløse enheder ikke ville kunne se hinanden på nettet.

mvh

Jan

Ja, men det løser stadig ikke vores problem med Chromecasten.

Tak - men hvorfor er svaret mon dette på chromecasten, når den melder fejl:

'Du skal deaktivere adgangspunkt-/AP-isolation, også kendt som klientisolation eller gæstetilstand, på din router'

Kan det have nopget med dette at gøre?

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=34430

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=23672

http://kundeservice.tdc.dk/privat/faq.php?id=23676

Det siger min ikke, den siger bare at den ikke kunne oprette forbindelse til netværket. Den dukker op i homebox'ens interface med en IP addresse, men chromecasten siger at den ikke forbandt.

Har forbundet min Chromecast uden problemer. Hentede Chromecast app'en til min android telefon, og efter et par mislykkedes forsøg, kom jeg på og har kørt uden problemer lige siden. 

Omdømme 4
Badge +1
Hej

Tror ikke det er det der er problemet. Jeg har ikke selv en Chromecast men som jeg forstår det kan den streame fra en anden enhed?. Hvis det er sådan det foregår så kan det jo også være afsenderne af det der skal streames der driller. F.eks. firewalls eller lignende. Måske det vil være en idé hvis en af jer kunne beskrive hvad den skal hente fra? Glad humørikon

Men som sagt, Isolation er ikke og kan ikke aktiveres på homeboxen.

mvh

Jan

Ja, Chromecasten streamet fra en anden enhed.

Meget sært - i går virkede den pluddelig upåklageligt på iPhone. Men tilgengæld dukker Chromcast slet ikke op blandt pc'ens mulige wifi. Hvilket ifølge denne tråd vist også sker for nogle.

Der er lidt folk der skriver om opkoblingsproblemer i kommentarerne her. Måske der er noget hjælp at hente, eller man kan spørge der

http://www.mobilsiden.dk/nyheder/chromecast-er-kommet-til-danmark,lid.31096/

Besvar