Blokkering af min e-mail


Jeg er formand for en større idrætsforening og mener ind imellem at have et berettiget brug for at sende e-mail ud til mange. Har netop forsøgt at sende en e-mail til 180 forældre med børn på venteliste, hvilket tilsyneladende TDC forhindrede og min e-mail blev sat i "karantæne" en time.

Det er forståligt at TDC ønsker at begrænse Spam, men dem som udsender spam er sikkert snedigere end mig.

Jeg anvender mig af MS Live e-mail og til den type e-mails bruges naturligvis BCC-feltet. Efterfølgende forsøget på ovenstående 180 modtagere fik jeg en fejl, og fik heller ikke mulighed for at sende andre e-mails - og kunne heller ikke sende en e-mail til mig selv. I fejlen kommer denne besked - og specielt denne henvisning:

http://postmaster.tdc.dk/publish.php?id=23418 

Meddelelsen kunne ikke sendes. Godkendelsesindstillingen er måske ikke korrekt for din udgående e-mail-server [smtp]. Du kan få hjælp til at løse problemet ved at søge efter "Fejlfinding i forbindelse med Windows Live Mail" i Hjælp og læse afsnittet "Jeg har problemer med at sende e-mail". Hvis du skal have hjælp til at angive de korrekte serverindstillinger, skal du kontakte din e-mail-udbyder.

Den afviste e-mail-adresse var xx@xx.xx (rettet)

Emne 'Test e-mail' Serverfejl: 452 Svar fra server: 452 4.5.0 policy based rcpt(xx@xx.xx) rate limited, se venligst http://postmaster.tdc.dk/publish.php?id=23418 Server: 'asmtp.mail.dk' Windows Live Mail Fejl-id: 0x800CCC79 Protokol: SMTP Port: 587 Sikker (SSL): Nej

Kan du foreslå noget, som kan løse mit problem?


1 Kommentar

Omdømme 5
Badge
Prøv om du kan blive klogere her

http://postmaster.tdc.dk/publish.php?id=22732

Mvh

Kim

Besvar