Svar

Automatisk betaling


Jeg har tilmeldt mig automatisk betaling, og har ønsket at få relavant mail fra yousee omkring dette... Der har indtil videre åbenbart ikke været noget relavant at melde tilbage fra yousee, før for et par dage siden, hvor jeg fik at vide at mit abonnement blev opsagt. Jeg har hektisk prøvet at finde et sted at få lov at betale for mit abonnement hele dagen, men det har indtil videre været forgæves.
Er der nogen der ved hvor man kan få lov at betale sine regninger til yousee henne?

icon

Bedste svar af majah 10 december 2014, 14:57

Der må da være noget gået galt med din kortbetaling, og det er kun kundeservice der kan se det i deres systemer.  Hvis de ved en fejl har opsagt dit abonnement, er det jo nok klogest at kontakte kundeservice, for at få klarhed over hvad der er skedt. Det kan jeg, som kunde ikke hjælpe med.http://yousee.dk/hjaelp_og_support/kontakt/regning_og_betaling/betalingsproblemer/kundeservice_kontakt.aspxSe original

3 Kommentarer

Hej

Det ser ud til at du også kan betale på Girokort.

Det ville jo kræve at jeg ikke var tilmeldt automatisk betaling, som der også står på det den hjemmeside du linker til

Der må da være noget gået galt med din kortbetaling, og det er kun kundeservice der kan se det i deres systemer.  Hvis de ved en fejl har opsagt dit abonnement, er det jo nok klogest at kontakte kundeservice, for at få klarhed over hvad der er skedt. Det kan jeg, som kunde ikke hjælpe med.

http://yousee.dk/hjaelp_og_support/kontakt/regning_og_betaling/betalingsproblemer/kundeservice_kontakt.aspx

Besvar